Effektiv fjernelse af tatovering i København

FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål om fjernelse af tatoveringer nedenfor

 • Gør det ondt at få fjernet tatovering
  Du har helt sikkert hør mange historie om, hvor smertefuldt det er, at få foretaget fjernelse af tatovering med laser. Dog er laserfjernelse af tatovering kortvarig, og for at lindre smerten vil vi sørger for at din hud bliver afkølet under behandlingen med en specialudviklet kølemaskine. Derudover kan du med fordel gøre brug af en lokalbedøvelsescreme inden forudgående behandling. For optimal virkning anbefaler vi, at det påføres 1-2 timer før behandlingens start. Cremen smøres på det område, hvor behandlingen skal udføres - herefter skal du pakke området ind i plastikfolie for at øge virkningen. Når behandlingen er udført, smører vi det behandlede område ind i aloe vera gel, hvorefter de igen pakkes ind.

  I dagene efter, vil der normaltvist forekomme hævelse og rødme omkring det laserbehandlede område i huden.

   

 • Hvordan fjerner man en tatovering
  Teknologien bag laserbehandling af tatovering fungerer ved at laseren opvarmer og fragmenterer partiklerne i blækken, så de forvandles til mikroskopiske partikler. Efter hver behandling af laser på din uønskede tatovering skal kroppens immunforsvar have tid til at nedbryde blækpartiklerne. Det er først, når kroppen har bearbejdet den foregående behandling at en ny kan igangsættes.
  Nogle tatoveringer er nemmere at fjerne med laser end andre. F.eks kræver skygger i tatoveringer færre behandlinger, da tætheden af blækket er langt mindre. Derimod kræver det flere laserbehandlinger at fjerne tatoveringer lavet med den runde nål, da disse ligger dybere i huden og med større mængder blæk. Er du interesseret i at læse mere, så kan du læse videre her.

   

 • Hvor lang tid tager det at fjerne tatovering
  Nogle skal have færre behandlinger, og nogle har brug for flere behandlinger – det afhænger af tatoveringen, samt den enkeltes evne til heling og hvor hurtigt kroppen udskiller blækket. Kontakt os gerne med et billede af din tatovering, så kan vi tilrettelægge et forløb for fjernelsen for dig.
   

 • Får man ar efter fjernelse af tatovering
  Vi foretager skånsom fjernelse af tatovering med den nyeste teknologi, derfor giver vores laserbehandlinger giver ikke ar.

*VED AFBUD BLIVER RESERVATIONSGEBYR IKKE TILBAGEBETALT. SÅ VÆR SIKKER PÅ, DU ØNSKER AT FÅ FJENRET DIN TATOVERET, NÅR DU BOOKER TID. VED VARSLING OP TIL 72 TIMER INDEN, RYKKER VI GERNE TIDEN TIL ET ANDET TIDSPUNKT, HVIS DET ØNSKES.

Skærmbillede 2019-12-04 kl. 15.47.16.png