BHANLINGER

Effektiv fjernelse af tatovering i København

BEHANDLINGER

Laserbehandling af tatovering

Effektiv fjernelse af tatovering med laser i København

 

Hos Tatovøren Fjern tilbyder vi effektiv fjernelse af tatovering med den nyeste laserteknologi. Vi tilpasser laserbehandling af dine uønskede tatoveringer, så det matcher dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du har en tryg oplevelse under behandlingsforløbet og alt du efter endt forløb er tilfreds med resultatet. Forløbet indledes altid med en gratis og uforpligtende konsultation, da alle laserbehandlinger er individuelle i forhold til antallet af behandlinger det kræver, at fjerne en tatovering med laser.

 

Under den gratis konsultation vurderer vi dit laser tattoo removal forløb ud fra følgende parametre:

 

 • Hvor på kroppen er tatoveringen placeret

 • Hvor meget blæk/pigment indeholder det tatoverede område

 • Hvor dyb er tatoveringen

 • Har tatoveringen dannet arvæv i huden

 • Tætheden af blækket i huden

 • Hvordan er personens individuelle immunforsvar

 

Hvordan kan laser fjerne en tatovering?

 

Teknologien bag laserbehandling af tatovering fungerer ved at laseren opvarmer og fragmenterer partiklerne i blækken, så de forvandles til mikroskopiske partikler. Efter hver behandling af laser på din uønskede tatovering skal kroppens immunforsvar have tid til at nedbryde blækpartiklerne. Det er først, når kroppen har bearbejdet den foregående behandling at en ny kan igangsættes.

 

Nogle tatoveringer er nemmere at fjerne med laser end andre. F.eks kræver skygger i tatoveringer færre behandlinger, da tætheden af blækket er langt mindre. Derimod kræver det flere laserbehandlinger at fjerne tatoveringer lavet med den runde nål, da disse ligger dybere i huden og med større mængder blæk.

 

Gør det ondt at fjerne en tatovering med laser?

 

Du har helt sikkert hør mange historie om, hvor smertefuldt det er, at få foretaget fjernelse af tatovering med laser. Dog er laserfjernelse af tatovering kortvarig, og for at lindre smerten vil vi sørger for at din hud bliver afkølet under behandlingen med en specialudviklet kølemaskine. Derudover kan du med fordel gøre brug af en lokalbedøvelsescreme inden forudgående behandling. For optimal virkning anbefaler vi, at det påføres 1-2 timer før behandlingens start. Cremen smøres på det område, hvor behandlingen skal udføres - herefter skal du pakke området ind i plastikfolie for at øge virkningen. Når behandlingen er udført, smører vi det behandlede område ind i aloe vera gel, hvorefter de igen pakkes ind.

 

I dagene efter, vil der normaltvist forekomme hævelse og rødme omkring det laserbehandlede område i huden.

  

Hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for at din laser tattoo removal, giver det bedste resultat, så anbefaler vi følgende:

 

 • Hold det behandlede område fri for alle former for makeup og parfume

 • Undgå direkte sollys op til og efter behandlingerne

 • Fjern mørke hår fra behandlingsområdet dagen før laserbehandlingen

 • Benyt is til afkøling efter behov

 • Undgå lange bade, spa, svømmehal og sauna efter behandlinger og til huden er helet helt.

 • Undgå træning lige efter behandling

 • Lad være med at skrubbe og pille i behandlingsområdet - også selvom der opstår blister/blærer. Det heler af sig selv.

 

VIGTIGT - Hvis der mod forventning skulle opstå nogen form for infektion i det område, hvor du har fået foretaget laser fjernelse af tatovering, så skal du omgående kontakte egen læge. Er du gravid eller ammende kan du ikke blive behandlet med laser.

Skærmbillede 2019-12-04 kl. 15.47.16.png